OLIMPIADES PER LA GENT GRAN

Les Olimpiades per la gent gran han sortit a les noticies de TV3.

Podeu veure la notícia en el següent link, minut 2:44

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4095378

OLIMPIADA PER LA GENT GRAN A CASSÀ DE LA SELVA

 

Escrit per Joaquim Ponsdomenech Tosas

Dia 17 de Maig del 2012.

             Aquesta és una opinió molt personal d’un dels “ATLETES” assistents ala MARATÓque no voldria implicar en les diverses opinions que puguin tenir els altres participants. 

            Em sembla molt gratificant el que es portin a cap aquestes OLIMPIADES dedicades ala GENTGRANper tal de recordar i fomentar l’ abans i després de la nostra edat.

            La ResidènciaClíviamai havia assistit a la celebració d’una MARATÓ, cosa que enguany hem volgut fer i amb molta il·lusió per part dela Direcciócom per tots els participants. Malgrat i no haver aconseguit cap premi n ’estem orgullosos de poder-hi haver format part.

             Jo, des de molt petit he estat un fervent enamorat de l’esport i l’he seguit fins que, obligat per l’edat, l’he hagut de deixar de practicar-lo.

             He tingut la virtut de saber guanyar i perdre i per això no voldria que ningú creies que vull judicar el que en aquella MARATÓ es va fer ni menys fer cap crítica destructiva envers l’Organització ni tampoc el Voluntariat, que si no va resultar perfecte no fou per l’Organització sinó per culpa d’alguns assistents que no estaren a l’altura d’uns bons esportistes. La nota, que jo crec que fou més llastimosa, fou l’espectacle presenciat en el curs de la prova dels BALLS DE SALÓ amb aquelles sortides tan impetuoses i a voltes fora de temps però hom intentà guanyar-la però seguint unes normes envers als participants contraris ni tampoc tan eixelebrats com per arribar a fer caure dues vegades a les noies que representaven l’una el Vals i l’altra el Ball Modern. Crec que fou un espectacle poc edificant.

             I torno a repetir, això no fou culpa de l’Organització ni del Voluntariat, als quals els voldria felicitar ben cordialment per la seva dedicació i esforç.

             Voldria fer una sugerència per si algú vol recollir i és que la prova dels BALLS DE SALÓ es disputessin en grups per edats per lo que podrien ser més igualades les possibilitats dels actuants. També, es podria valorar la lleugeresa dels reflexes posant, per exemple, un número a cada Ball.

             Bé,  ja dit el que volia dir però he deixat de ressenyar la nostra arribada i el començament dels actes que s’hi portaren a cap.

             A l’arribada a cada grup l’hi fou feta una fotografia del grup i seguidament entràrem al Pavelló (un magnífic Pavelló) on hi esperàvem fins al moment de l’entrada i presentació de cada grup amb el seu corresponent nom tan dela Residènciacom dels pobles d’origen, juntament ambla Regidorad’Esports ila Regidorade Benestar Social ens dirigiren unes paraules de benvinguda desitjant-nos “   QUE GUANYI EL MILLOR”.

            Seguidament desfilaren unes boniques patinadores, el Voluntariat i les Deesses Olímpiques les quals allumarenla TORXAOLÍMPICA.

             Seguidament començaren els diferents torns d’exercicis corresponents a l’Olimpíada que no s’acabaren fins a l’hora del dinar que per la gentada que hi havia allà fou un grugal i magnífic dinar. 

            Després del dinar hi hagué alguns exercicis més i com a final de festa el repartiment de premis. 

            Acabat aquest repartiment tothom cap a casa.

             Crec que tant per als uns com per als altres fou un dia molt profitós i alegre.

                                                                   Què farem l’any que ve?

                 Si podem participar.

 

Los comentarios están cerrados.